HER YÖNDE SİZİNLEYİZ

Hizmetlerimiz

Gemi Acenteliği

Marin-Tek Denizcilik sunduğu gemi acenteliği hizmeti kapsamında 2010'dan bu yana Türk limanlarında bu hizmeti yerine getirirken,Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uygun eksiksiz uygulanması ve bu işlemlerle ilgili her türlü bilginin vaktinde doğru ve tam bir şekilde temsil ettiği kişiye bildirerek işini hakkıyla yerine getirmektedir.

Lojistik

Lojistik tercihini Marin-Tek Denizcilik yapanlar meşakkatli süreçler gerektiren işlemlerde boğulmazlar. Hali hazırda bulunan müşterilerimiz için kontratların devamını sağlamak, ciroda büyümek ve karlılığı korumak lojistikteki hedeflerimizdir. Tamamen müşteri isteklerini baz alarak uzun vadeli kalıcılık için denizcilik lojistiğinde çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Gemi Hizmetleri

Gemiye İlişkin Hizmetler; - Gemi acentelik teklifi ve acente olarak atanma aşaması - Kurallara göre gemi limana gelmeden önce yapılan ikazlar - Geminin limana gelişinde yapılması gereken işlemler (kılavuzluk, römorkör, marinbot hizmetleri; yanaşma yeri ve demir yerinde barınma, demirleme ücretleri gibi işlemler) - Gemi limana geldikten sonra yapılması gereken işlemler - Geminin kalkış işlemleri

Gemi Tamir ve Bakımı

Marin-Tek Denizcilik gemilerin ekipmanlarının tamir ve bakım işlerinde teknik olarak yurtiçi ve yurtdışı her türlü ihtiyaca cevap verebilecek ve uygulayacak yeterlilikte ekip ve ekipmana sahip kaliteli işçilik ile bakım ve tamir işlerinde müşterilerine zamanında teslimat yapmayı görev bilmektedir.

Konteyner Bakım & Tamir & Lashing

Konteynerleriniz kaynak işlerini titizlikle yapıyoruz. İşinin önde gelen ustalarından oluşan ekibimizle konteynerlerinize ekseriyetle işlemler uyguluyoruz.

Konteyner Satış

Her sevkiyat, belirli tedarik zincirlerini temsil eder. Üreticiden, bir perakende şirketine veya ihtiyaç bölgesine ürün gönderimi sağlanabilir. Her tedarik zinciri, içerdiği ürün gruplarına bakılarak farklı şekillerde işleme tabii tutulur ve mallar üzerindeki spesifik özelliklere göre kendine has taşıma yöntemleri belirlenir. Bu kısımda ürünlerin çeşitli nakliye tercihleri ile doğru bir şekilde aktarma işleminin gerçekleşmesi gerekmektedir. Deniz taşımacılığında da gemilerde sevkiyat için konteynerler yoğun olarak kullanılmaktadır.